Askgrup

INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII
  Montaj                                             www.centraletermicebuderus.ro


 
 
ASK GRUP executa urmatoarele lucrari de montaj:

    instalatii termice : centrale termice , radiatoare, ventiloconvectoare, aeroterme si panouri radiante
    instalatii solare : panouri solare, boilere bivalente, kit-uri solare
    instalatii sanitare interioare si exterioare : alimentari cu apa, canalizari ape menajere si pluviale, montam echipamente de pompare stocare si dedurizare apa, fose septice si statii de epurare.
    instalatii de ventilatie si climatizare : aparate de aer conditionat, sisteme centralizate de climatizare

Executia de lucrari de montaj se realizeaza cu personal propriu compus din ingineri , tehnicieni, muncitori calificati, instalatori si sudori. instalatori si sudori.

SERVICE
ASK GRUP are propriul departament de service, serviciile efectuate de acest departament sunt:

    punerea in functiune, este GRATUITA pentru toate echipamentele Buderus achizitionate prin societatea noastra, sau de la alti comercianti de echipamente Buderus.
    service si reparatii in perioada de garantie, pentru toate echipamentele marca Buderus achizitionate prin societatea noastra, cat si de la alte societati.
    verificarea tehnica periodica, pentru toate tipurile si marcile de centrale termice existente.
    service si reparatii in perioada de post garantie, pentru toate echipamentele Buderus, cat si alte marci de centrale termice.
    autorizarea functionarii pentru toate tipurile si marcile de centrale termice.

ASK GRUP este indreptatita sa execute lucrari de instalare, montare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare conform:

     PL/CR4/A,B,F,D/1,2/0095/0/05.07.2010 "INSTALARE, MONTARE, REPARARE SI INTRETINERE, VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE " P ? 400 kW.
     DISPR/CR4/A,B,C/17/2139/0/06.10.2011 "INSTALARE, MONTARE, REPARARE " pentru cazane de ap? cald? 400 kW < Pmax ? 6000 kW.
     DISPR/CR4/N/20,53/2714/0/05.01.2012 "MONTARE, PUNERE IN FUNCTIUNE, REPARARE SI INTRETINERE" la instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane si sisteme de automatizare pentru centrale termice.